Komfor uz moderan dizajn
Automatska klizna vrata predstavljaju pravi izbor za sve koji žele da spoje komfor pri korišćenju, uštedu prostora, funkcionalnost, sigurnost i prestižan izgled. Svojim modernim dizajnom vašem objektu daju novu dimenziju a arhitektama velike mogućnosti u projektovanju.
Konstruisana da traju
Aluminijumski profili su eloksirani, a mogu se plastificirati u boju po želji. Pored automata u standardnu opremu sa vratima isporučuju se i baterija za upravljanje vratima u slučaju nestanka struje. Pored toga vrata imaju dva radara, jedan sa unutrašnje a drugi sa spoljšanje strane.

Stakla su sigurnosna debljine 6-10 mm.
Maksimalna težina po krilu je 120 kg.
Maksimalne dimenzije: visina 3,5 m i širina 4 m.
Osnovni tipovi automatskih kliznih vrata
Standardna oprema
Uz vrata se isporučuje i komandni taster sa ključem, pomoću koga se komanduje vratima. Taster ima šest režima rada i to: automatski, zaključano, ručni, stalno otvoren, dozvoljen samo izlaz i dozvoljen samo ulaz u objekat. Uz vrata se ugrađuju i sigurnosne foto ćelije.
Dodatna oprema
Neke od dodatnih opcija su:
- LCD konzola za dodatno programiranje vrata
- praćenje statistike prolaza
- podešavanje brzine otvaranja
- postavljanje letnjeg i zimskog
- režima otvaranja
- praćenje rada vrata...

Može se dodatno ugraditi i elektromehanička brava, daljinsko otvaranje, senzori kontaktni ili bezkontaktni (naga­zni, zidni) itd.
Automatska klizna vrata izrađena od stakla celom površinom
Kao specijalan tip automatskih kliznih vrata, nudimo automatska­ klizna vrata izrađena od stakla celom svojom površinom. Namenjena onima koji žele da pruže klijentima osećaj komfora uz izuzetno svetao i elegantan ulaz.

perlan soft-stop

Perlan, staklena klizna vrata sa prigušnim “Soft-Stop” sistemom. Težina svakog kliznog krila može biti do 140 kg.

Približno dvadesetak centimetara od kraja klizne šine, na koju je okačeno krilo, počinje usporeno, kontrolisano zatvaranje vrata. Klizna krila usporeno prilaze krajnjem položaju i automatski, bez zvuka, dostižu krajnju poziciju.

Lom vrata, udarci u odbojnike krajnjeg položaja, sad su prošlost, a pravilan način zatvaranja produžava vek kliznog sistema.
ECO ENERGY klizna vrata
Prva automatska vrata sa termalnom barijerom.
Unapredjuju toplotni komfor u zgradama kako zimi, tako i leti.
Za sve tipove krilnih vrata
Elegantan i tih, ISO automatski sistem na jednostavan način pretvara bilo koji tip krilnih vrata u automatska vrata.
Na ovaj način omogućena je automatizacija svih tipova krilnih vrata (jednokrilnih i dvokrilnih), kako novih tako i starih modela. Otvaranje je moguće različitim senzorima ili daljinskim upravljačem.
Pored toga što ga karakteriše kompaktnost, ovaj sistem može da pokrece i teška vrata do 250 kg.
Namena
Dizajnirani za intenzivnu upotrebu, pogodni su za sva mesta gde prolazi veliki broj ljudi: kancelarije, hotele, restorane...
Takođe su namenjeni za prostore gde se zahtevaju visoki higijenski uslovi i gde nije poželjno dodirivati ručke: bolnice, klinike, operacione sale, laboratorije...
U svakodnevnim uslovima funkcionišu kao automatska vrata, dok u situacijama kada se zahteva što širi prolaz, krila se mogu dodatno zaokrenuti i osloboditi maksimalan prostor za evakuaciju.

Ovakav tip vrata je obavezan na prolazima koji služe i za evakuaciju u slučaju opasnosti.

U skladu su sa DIN 18650.

break-out
Prestižan izgled za Vaš ulaz
Ova sofisticirana vrata su visoko cenjena u hotelima, restoranima, kazinima, banjskim i ostalim objektima, pružajući prestižan izgled samog ulaza.
Tipovi automatskih lučnih kliznih vrata
Prilagodljivost
Elegantna i funkcionalna, ova vrata imaju dostupan veliki izbor radijusa krivih i oblika, koji će zadovoljiti kako široke tako i duboke, uske ulaze.
Prava barijera od neželjenih spoljašnjih uticaja
Za najnaprednije tehnološke sektore, optimalna i pouzdana zaštita bez i najmanje greške je esencijalna. Ova vrata predstavljaju logičan izbor za sve delatnosti gde je čist i nezagađen vazduh imperativ.
Primena
Automatska hermetička vrata predstavljaju pravu zaštitnu barijeru za specifične prostorije kao što su: operacione sale, sobe za dezinfekciju, prostorije sa kontrolisanim okruženjem...
Takođe su dizajnirana za muzičke i filmske studije ili bilo koje prostorije gde se zahteva znatna zvučna izolacija.