montažne hale i čelične konstrukcije

Visoko kvalitetne, moderne forme i dugotrajne

Montažne hale sa sendvič panelima

Montažne hale su poslednjih godina postale standard u industrijskoj gradnji i sve više potiskuju zidane objekte ovog tipa. Princip gradnje zasniva se na čeličnoj konstrukciji kao osnovi i sendvič panelima koji služe kao obloga.

Brže se grade, pošto se veći deo priprema izvodi u radionicama, van gradilišta. Čelični elementi na gradilište stižu sa antikorozivnom zaštitom i u konačnom obliku, tako da nema dodatnog zavarivanja, pod sumnjivim okolnostima i dodatne zaštite takvih veza na gradilištu. Spajanje elemenata konstrukcije montažne hale se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama. Veze između sklopivih elemenata su rastavljive, tako da je demontažnu halu moguće preseliti na drugu lokaciju bez razaranja sastavnih elemenata.

Montažne hale izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi, a specifične zahteve klijenata je relativno jednostavno ispuniti.

Izrađujemo metalne montažne hale svih dimenzija kao i namena, po principu ključ u ruke. Tu spadaju magacini, hladnjače, proizvodne hale, hipermarketi, tržni centri, sportski objekti…

Prednosti montažnih hala

Povoljna cena i mali troškovi održavanja

Niža cena gradnje od ostalih metoda, jer izvođenje radova ide uz upotrebu prefabrikovanih komponenti koje se sklapaju na licu mesta.

Modularnost i mogućnost kasnije nadogradnje

Moguće ih je proširivati, nadograditi, a specifične zahteve klijenata je relativno jednostavno ispuniti.

Dobra toplotna izolacija

Čelične montažne hale se oblažu i pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima sa ispunom od poliuretana.

Baštenske i dvorišne kućice i ostave

Za bolje organizovanje vašeg prostora.

Baštenske kućice su idealna opcija ukoliko imate dosta alata, kosilice ili trimere za održavanje dvorišta, baštenski nameštaj i sl. a potrebno vam je pouzdano rešenje koje će sve vaše stvari čuvati od atmosferskih uticaja. Mogu da se koriste i kao skladištni prostor za bicikle.

Za rayliku od drvenih modela čija je dugotrajnost i sigurnost od provalnika upitna, metalne baštenske kućice od sendvič panela su sigurne i mogu da traju večno ako se dobro održavaju.

Glavne karakteristike

Dobra toplotna izolacija

Izrađene su od sendvič panela sa poliuretanskom ispunom što garantuje odličnu termoizolaciju.

Dimenzije po meri

Naše baštenske kućice rade se u dimenzijama prema vašim potrebama.

Velika nosivost

Čelična plastificirana konstrukcija sa potrebnom nosivošću i pomoćnim nosačima za velike težine.

Potrebna vam je ponuda?

Neki od naših klijenata