Kratak istorijat

Sada već davne 1991 godine, kao GRADINA POLET, započinje svoj životni put grupa entuzijasta, tada mladih i poletnih ljudi, u proizvodnji garažnih rolo vrata kao i zaštiti izloga lokala i drugih objekata.

Nakon kraćeg iskustva na čelo firme, koja je u međuvremenu promenila ime u sadašnje, Gradar d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu, Matice srpske 4, dolazi dipl. ing. Života Đorđević.

Prateći svetske tehnologije i trendove, firma se lagano razvijala i po fizičkom obimu proizvodnje i po novim proizvodnim programima. Povećan je i broj zaposlenih tako da sada zapošljava dvadesetak visoko stručnih ljudi, sa tendencijom daljeg rasta broja zaposlenih.

Zamišljena kao porodična kompanija nastavlja svoj put i perspektivu zaposlenjem dvojice sinova, koji su i pored školovanja, prihvatili obaveze u kompaniji.

U međuvremenu je kompanija postala lider u Srbiji kao proizvođač i distributer svih vrsta vrata.

Gradar danas

Naše brojke

1
Značajnih projekata
0
Kvadrata proizvoda
1
Zadovoljnih klijenata
1
Godina iskustva
Sertifikati
Ovde možete preuzeti naše sertifikate

Naše brojke

1
Značajnih projekata
1
Kvadrata proizvoda
1
Zadovoljnih klijenata
1
Godina iskustva
Sertifikati
Ovde možete preuzeti naše sertifikate

Naše proizvode možete da nađete u Parizu pored Ajfelovog tornja, u Oslu, Štutgartu, Lionu, Roterdamu, Stokholmu, Budimpešti, Dubaiju, Ludvisburgu, Minhenu, Beču, Salzburgu, Temišvaru, Hrvatskoj, Bosni, Republici Srpskoj…

Neki od naših klijenata

Tražite saradnika sa tradicijom za vaš projekat?